Argelato România

Antep_Fıstıgı_2

Fistic

Originea
Povestea
Alergeni
Fisticului anatolian este împărțit în 3 categorii în funcție de calitate și de timpul de recoltare, denumite boz 1, boz 2 și boz 3. Boz 1 miez de fistic, recoltare timpurie si de prima calitate. Cantitatea de produs care poate fi obținută în acest stadiu este redusă și specială, deoarece fisticul nu este pe deplin matur și nu umple complet interiorul cojii. Este fisticul superb cu culoarea verde, aroma, gustul și mirosul unic.

Folosim fistic anatolian de calitate cu cea mai intensă aromă, din primul lot (Boz 1). Din acest motiv, clienții noștri care încearcă varianta cu fistic din Anatolia spun adesea „parcă aș mânca fistic din Anatolia”. Motto-ul nostru este întotdeauna același în varietatea noastră Gelato, produsă din fistic 100% și fără aditivi, pe care îl veți îndrăgi prin consistența sa cremoasă și armonia cu crema de lapte: „În propria culoare naturală”.